The influence of carp pound on microbiological quality of water
Mar 2, 2015
Mar 2, 2015
4
https://bc.ietu.pl/publication/9808
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ stanu karpiowego na jakość mikrobiologiczną wód | Mar 2, 2015 |
Paluszak, Z. Olszewska, H. Skowron, K. J. Klimek, M.
Olszewska, H. Skowron, K. J. Skowron, K. Gryń, G. Świąder, A. Rostanowska, Z. Dębicka, E.
Bauza-Kaszewska, J. Paluszak, Z. Olszewska, H.
Skowron, K. Kaczmarek, A. Budzyńska, A. Gospodarek, E.
Paluszak, Z. Skowron, K. J. Skowron, K. Gryń, G. Wiśniewska, E. Szkudlarek-Kowalczyk, M. Ziętara, A.
Skowron, K. Kwiecińska-Piróg, J Gospodarek, E. Kamiński, P. Jerzak, L.
Kabziński, Andrzej K. M Macioszek, Barbara T. Szczukocki, Dominik E. Juszczak, Renata Skowron, Wiesława Zawadzka, Alicja