Chemia i inżynieria ekologiczna 8/2011
Towarzystwo Chemii i Inżynierii Ekologicznej
Feb 4, 2015
Feb 4, 2015
0
https://bc.ietu.pl/publication/7702
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ podwyższonego stężenia chlorku sodu na niektóre cechy fizjologiczne sałaty masłowej (Lactuca sativa var. capitata) | Feb 4, 2015 |
Mikiciuk, Małgorzata Malinowska, Katarzyna Wróbel, Jacek
Wróbel, Jacek Mikiciuk, Małgorzata Marska, Barbara Stolarska, Anna Malinowska, Katarzyna
Malinowska, Katarzyna Mikiciuk, Małgorzata Wróbel, Jacek Czyżyk, Ewa
Mikiciuk, Grzegorz Mikiciuk, Małgorzata
Mikiciuk, Grzegorz Mikiciuk, Małgorzata
Mikiciuk, Grzegorz Mikiciuk, Małgorzata
Mikiciuk, Małgorzata
Mikiciuk, Małgorzata