Influence of Concentration of Phosphoric Acid on Obtained Fodder Phosphate Quality
Chemia i inżynieria ekologiczna 7/2011
Towarzystwo Chemii i Inżynierii Ekologicznej
Feb 4, 2015
Feb 4, 2015
0
https://bc.ietu.pl/publication/7661
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ stężenia zatęźonego ekstrakcyjnego kwasu fosforowego na jakość otrzymanych fosforanów paszowych | Feb 4, 2015 |
Hoffmann, Krystyna Kędzior, Renata Hoffmann, Józef Głowiński, Józef
Huculak, Marta Borowiec, Magdalena Skut, Jakub Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Borowiec, Magdalena Huculak, Marta Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Borowiec, Magdalena Huculak, Marta Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Borowiec, Magdalena Skut, Jakub Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Hoffmann, Krystyna Rolewicz, Maciej Skut , Jakub Hoffmann, Józef
Hoffmann, Krystyna Skut, Jakub Kordon, Łukasz Hoffmann, Józef
Hoffmann, Krystyna Kasprzyszak, Agnieszka Skut, Jakub Hoffmann, Józef