Effect of Foliar Treatment with Selenium and Cooking on the Nutritional Qua!ity of Potatoes
Chemia i inżynieria ekologiczna 5-6/2009
Towarzystwo Chemii i Inżynierii Ekologicznej
Jan 28, 2015
Jan 28, 2015
0
https://bc.ietu.pl/publication/6912
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ nawożenia dolistnego selenem i gotowania na jakość żywieniową ziemniaków | Jan 28, 2015 |
Juzl, Miroslav Hlusek, Jaroslav Elzner, Petr Losak, Tomas
Losak, Tomas Musilova, Ludmila Hlušek, Jaroslav Juzl, Miroslav Elzner, Petr Zlamalova, Tereza Vitezova, Monika Filipcik, Radek Wiśniowska-Kielian, Barbara
Skarpa, Petr Hlusek, Jaroslav
Florián, Miroslav Ryant, Pavel Hlušek, Jaroslav
Škarpa, Petr Pospišilová, Lubica Bjekovám Marie Fiala, Karel Hlušek, Jaroslav
Hlusek, Jaroslav Juzl, Miroslav Zrust, Jaromir
Hlusek, Jaroslav Burianova, Lenka Losak, Tomas
Hlusek, Jaroslav Juzl, Miroslav Cepl, Jaroslav Losak, Tomas