Assessment of Lead and Cadmium Content in Food Products in Accordance with Polish Law in Force
Chemia i inżynieria ekologiczna 3/2009
Towarzystwo Chemii i Inżynierii Ekologicznej
Jan 28, 2015
Jan 28, 2015
1
https://bc.ietu.pl/publication/6883
Edition name | Date |
---|---|
Ocena zawartości ołowiu i kadmu w produktach spożywczych zgodnie z obowiązującym w Polsce prawodawstwem | Jan 28, 2015 |
Huculak, Marta Borowiec, Magdalena Skut, Jakub Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Borowiec, Magdalena Huculak, Marta Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Borowiec, Magdalena Huculak, Marta Drwięga, Jadwiga Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Borowiec, Magdalena Skut, Jakub Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef
Hoffmann, Krystyna Hoffmann, Józef Donigiewicz, Filip
Hoffmann, Krystyna Kędzior, Renata Hoffmann, Józef Głowiński, Józef
Hoffmann, Krystyna Rolewicz, Maciej Skut , Jakub Hoffmann, Józef
Hoffmann, Krystyna Skut, Jakub Kordon, Łukasz Hoffmann, Józef