Development of Edible Potato Quality Features Depending on Selected Abiotic Factors.
Chemia i inżynieria ekologiczna 10/2005
Towarzystwo Chemii i Inżynierii Ekologicznej
Apr 8, 2016
Apr 8, 2016
0
https://bc.ietu.pl/publication/5882
Edition name | Date |
---|---|
Kształtowanie się cech jakości ziemniaka jadalnego w zależności od wybranych czynników abiotycznych | Apr 8, 2016 |
Gleń, Katarzyna Boligłowa, Elżbieta
Boligłowa, Elżbieta Gleń, Katarzyna
Gleń, Katarzyna Boligłowa, Elżbieta
Gleń, Katarzyna Boligłowa, Elżbieta
Boligłowa, Elżbieta Gleń, Katarzyna
Glen, Katarzyna Boligłowa, Elzbieta
Boligłowa, Elżbieta Gleń, Katarzyna Ropek, Dariusz
Gleń, Katarzyna Boligłowa, Elzbieta Trela, Sylwia