Górnośląska Wyższa Szkoła Pedagogiczna im. Kardynała Augusta Hlonda
Mar 19, 2015
Mar 19, 2015
1
https://bc.ietu.pl/publication/11782
Edition name | Date |
---|---|
Bioprodukty wytwarzane z ziaren pszenicy (Triticum spelta) i ich antyoksydacyjne właściwości | Mar 19, 2015 |
Lacko-Bartosova, Magdalena
Lacko-Bartosova, Magdalena Kobida, Eubomir
Fatrcová-Šramková, Katarína Nōźková, Janka Kačániová, Miroslava Máriássyová, Magda Kropková, Zlata
Fatrcová-Šramková, Katarína Chlebo, Peter Dudriková, Eva
Fatrcová-Šramková, Katarína Kolesárová, Anna Nōźková, Janka Babinská, Katarina
Kačániová, Miroslava Nōźková, Janka Fatrcová-Šramková, Katarína Kropková, Zlata Kubincová, Jana
Kačániová, Miroslava Fikselová, Martina Haščík, Peter Kňazovická, Vladimíra Nōźková, Janka Fatrcová-Šramková, Katarína